Butikker-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til salg i Karlslunde

butik i Karlslunde til salg

Karlslunde Stationscenter

Her får du to gode lejemål på henholdsvis 219m2 og 392m2 beliggende i det populære stationcenter med attraktive naboer som bl.a Puregym, Beauty tan, Jem og Fix, Meny og Netto.

Karlslunde Stationscenter er opført i 2012 og strækker sig over godt 6.000 m2. Centret har siden sin opførelse huset velkendte butikskæder, der tiltrækker hele oplandet. Centret er yderst velbesøgt og butikkerne understøtter her en aktiv livsstil, hvor blandt andet dagligvareindkøb, træning og pendling til og fra arbejde kan klares side om side med hinanden. På centrets tag er der omtrent 250 parkeringspladser, øremærket til områdets pendlere og i terrænniveau er de omtrent 200 parkeringspladser henvendt til butikkernes kunder.

Kombinationen af butikker skaber her et pulserende miljø i både hverdage og weekender, og med både Meny, Netto, Jem og Fix og Pure Gym og Beauty Tan, vil I her ligge side om side med butikker, der tiltrækker et særligt bredt kundesegment.

Lejemål 1: 219m2 Dette attraktive lejemål ligger som nabo til Jem og Fix og Beauty Tan og har dermed et af centrets bedste beliggenheder. Det er oplagt til alle former for detail f.eks. vinhandler, telefoni, isenkræmmer, hvidevarer, dyrehandel, livsstil og lign. kontakt os gerne med netop dine idéer? Lokalet er godt og regulært og har ca. 3 m. til loftet.

Lejemål 2: 392 m2 Dette store og rummelige lejemål ligger med Puregym som nabo og vender ud mod de 1000’vis daglige passagerer ved stationen. Oplagt...