Butikker-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til salg i Vallensbæk Strand

119 - 243 m2 butik i Vallensbæk Strand til salg

Vallensbæk Stationstorv

Kunne du tænke dig at etablere forretning i et stærkt lokalt forankret indkøbscenter med +5000 rejsende dagligt, 2 timers gratis parkering for dine kunder og med attraktive naboer som bl.a Lagkagehuset, Pure Gym, Matas, Normal, Maxizoo, Rema1000, Børneloppen og Fribike så læs med her.

Vi har nu 5 ledige og interessante lejemål i størrelsesordenen 119-243m2 så lad os endelig høre om dine ideer??

Helt aktuelt har udlejer bl.a. et ønske om bl.a. sko- og tøjbutik, livsstil og indretning, vinhandel, optiker, telefoni, hvidevarer, 2hand og anden genbrug osv.

Stationstorvet kort fortalt:

Flotte butikslokaler med mange handlende og stor aktivitet. Vallensbæk Stationstorv er et naturligt omdrejningspunkt i byen. Stedet tiltrækker potentielle kunder fra hele oplandet og de mere end 5.000 pendlere, der har deres daglige gang gennem stationen og stationstorvet. Her udlejes flotte butikslokaler med en god synlighed, orienteret mod butikstorvet og beliggende side om side med en bred vifte af velbesøgte butikker, saloner, caféer og restauranter.

Butikscentret, Vallensbæk Stationstorv, har fra 2016 og frem til i dag undergået flere større om- og tilbygninger og fremstår i dag som et lettilgængeligt, indbydende og moderne center. Vallensbæk Stationstorv huser et stort udvalg af butikker, der supplerer hinanden godt, således at besøgende her kan samle alle gøremål under samme tag. Her er blandt andet stor Rema 1000, flere skønhedssaloner, M...