Butikker-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til salg i Grenaa

758 m2 butik i Grenaa til salg

Detailejendom med eksponering ud mod Århusvej i Grenaa

Detailejendom med eksponering ud mod Århusvej i Grenaa

[xxxxx] Erhvervsmægler kan nu tilbyde Rugvænget 8A i Grenaa.

Ejendommen er beliggende på den primære indfaldsvej til Grenaa, Århusvej, med en årsdøgnstrafik på mere end 11.500 bilister. Yderligere har ejendommen kort afstand til Ringvejen, som er forbindelsesvejen til Randers.

Detailejendommen er bygget i 2005, og har tidligere været anvendt som T-Hansen butik, og er i dag ledig og rummer 758 m2. Arealerne fordeler sig over en stor åbent og lys butikshal, med tilhørende køkken og toilet. Yderligere så har ejendommen adgang fra begge sider, hvor der bagfra bygningen er en port med et lager til varemodtagelse.

Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt og fremstår oprindeligt og vedligeholdsmæssigt pænt. Tilhørende ejendommen er et grundareal på 2.282 m2, der tilbyder en stor andel befæstet areal med både plads til parkering samt varemodtagelse.

Ejendommen er tom og giver således mulighed for, at køber kan benytte den til eget brug, eller udlejning. Vi gør opmærksom på, at vi formoder, at ejendommen kan udlejes til en årsleje på ca. kr. 454.800, - + moms, forbrug & drift.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme.