Butikker-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

Mejerigaarden - Bed & Breakfast Gedser

MEJERIGAARDEN – EN DRØM AF ET BED & BREAKFAST.
Mejerigården er en tidligere proprietærgård, der i løbet af de seneste år har gennemgået en enestående forvandling til et smukt og indbydende bed & breakfast med god plads til privatlivet og gæsterne på samme matrikel. Der er over 35.000 kvadratmeter jord, hvoraf landbrugsjorden er bortforpagtet til det lokale gods. Alt fremstår flot og nyrenoveret med respekt for gårdens historie.
Når I ankommer til adressen, kører I op langs ejendommens smukke allé, som på fineste vis byder jer varmt velkommen. I føres direkte op til en flot gårdsplads med plads til masser af biler, og herfra kan I gå direkte ned til stranden. Rundt om hovedbygningen er der desuden lavet en ny træterrasse, der er oplagt til at nyde den kolde velkomstdrink på.
Mejerigården består af to bygninger, hvoraf hovedbygningen rummer 89 kvadratmeter privatbolig samt seks indbydende og lækre værelser og fire badeværelser på førstesalen til udlejning. Den øvrige del af førstesalen er uudnyttet, hvorfor I med fordel kan istandsætte, hvis I ønsker at etablere flere værelser eller blot ønsker mere opbevaringsplads. Foruden privatboligen i stueplan indeholdende bad, gang, walk-in, køkken og soveværelse indgår de øvrige kvadratmeter i stueplan som en del af bed & breakfast med flere restaurantlokaler, et industrikøkken, lager og kontor samt to toiletter. Det er dog værd at nævne, at der er pillefyr med fem tons silo til opvarmning.
Skal der være fest,...